‚ÄčInschrijving KVW Meerhoven 2019

(ingezonden)

De inschrijving voor KinderVakantieWeek Meerhoven gaat bijna van start.

Jij komt toch ook mee doen aan de gekste, gezelligste en leukste week van de zomervakantie?! Je kan dan met je vriendjes hutten timmeren, en te gekke spellen bij ons doen!
KVW Meerhoven is dit jaar op: maandag 12 t/m woensdag 14 augustus 2019 (Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie)
Zit je nu in groep 1 t/m 8?
Om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te doen hebben we de inschrijfprocedure dit jaar iets aangepast:
* Inschrijven kan van dinsdag 22 januari om 20.00 uur tot vrijdag 25 januari 20.00 uur, via het inschrijfformulier op www.kvwmeerhoven.nl. (je moet 4 jaar of ouder zijn op 15 maart 2019 en er wij verwachten dat minstens 1 dag een volwassene (16+) komt helpen) •
* De eerste 100 kinderen die zich inschrijven hebben enorm geluk en zijn verzekerd van een plaatsje bij KVW. •
* Alle inschrijvingen daarna doen mee aan een openbare loting te volgen via een livestream.

De uitgebreide spelregels zijn te vinden op onze website.

Zit je nu in groep 8 of al op de middelbare school?
Dan kunnen wij jouw hulp heel erg goed gebruiken! Samen met je vrienden kan je je inschrijven als jeugdvrijwilliger, om er samen met ons voor te zorgen dat het voor iedereen drie onvergetelijke dagen worden! •

* Inschrijven kan van dinsdag 22 januari om 20.00 uur, via het inschrijfformulier op onze website.

Tot gauw, Tot KVW!!