​Stem op mijn partij!

21-12

De afgelopen weken hebben de kinderen van de groepen 7 & 8 gewerkt aan het thema “Stem op mijn partij”.
De kinderen richtten o.a. een politieke partij op waarvan ze zelf het partijprogramma schreven. Ze hebben les gekregen in debatteren en in het schrijven van een betoog. Bovendien hebben de kinderen zelf posters en andere artikelen geknutseld om campagne te voeren. Daarna volgden verkiezingen met een echt stemhokje.

Als afsluiting zijn we naar de raadzaal van de gemeente Veldhoven gegaan waar we door wethouders werden ontvangen. (Waarvoor heel veel dank voor de gastvrijheid en het jureren!)  De winnaars van de verkiezingen mochten nogmaals hun betoog houden. Alle kinderen hebben het geweldig gedaan en de afsluiting in de raadzaal was indrukwekkend.

Goed gedaan, jongens en meisjes!!