Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nog een maand genieten… en dan op naar de nieuwe job. In beide veel zin! Vaak krijg ik de vraag of er een receptie of zoiets komt, die komt er niet. Veel ouders heb ik al persoonlijk gesproken en wanneer u daar behoefte aan heeft, loop even binnen of spreek me aan! Woensdag 27 februari is mijn laatste dag met de kinderen (carnavalsviering), 22 februari neem ik afscheid van mijn collega’s. Per 1 maart is het dan echt zover, na 20 jaar onderwijs, op naar een nieuwe werkgever!

Maar ondertussen zijn we natuurlijk nog gewoon hard aan het werk. Misschien heeft u het gemerkt, de griepgolf slaat ook toe op ’t Slingertouw. Vaak geen vervangers (hoor en lees je vandaag ook in het nieuws!) toch krijgen we het georganiseerd met onze ambulante collega’s. Dat betekent dat er geen klassen opgedeeld zijn of nog erger, gevraagd aan de ouders om de kinderen thuis te laten.

Vorige week een visitatie gehad op school. Samen met een commissie zijn we in gesprek wat voor een ontwikkelingen er het afgelopen jaar plaats hebben gevonden. Het gesprek ging oa over;

Over een tijdje horen we of we van een aspirant Brainportschool naar een Brainportschool verschuiven. Het was een mooi gesprek waarbij de commissie nieuwsgierig was wat er allemaal gebeurd is. We hebben het met trots verteld.

Het team is samen met bestuur en de MR op zoek naar een nieuwe directeur op 't Slingertouw. Het bestuur is vorige week op school geweest. Samen met het team en de MR is de opdracht voor de toekomst geformuleerd en is hier een profielschets aan gekoppeld. Het team heeft met de MR het bestuur geadviseerd om eerst intern de zoektocht op te starten. Komende week wordt er een benoemings advies commissie opgesteld en daarna zal er een gesprek plaats vinden met een interne kandidaat. Wordt vervolgd…

Heeft u ook zo genoten van het open podium? Op beide locaties was er afgelopen vrijdag een open podium. Mooie optredens en wat is er toch veel publiek. Mooi dat het open podium ook aansluit bij de Freaky Friday. Tijdens de Freaky Friday proberen we zoveel mogelijk Engels te praten, en de leerlingen antwoorden in het Engels terug wanneer ze zich er goed bij voelen.

Deze natte, koude en gladde dagen merken we dat er veel leerlingen met de auto naar school worden gebracht. KIJK GOED UIT! Het is glad en nat. Parkeer alleen op de plekken waar het mag. Niet op de stoep bij locatie Waterrijk of in de berm bij locatie Grasland.