Balletje hooghoud toernooi, Keepie Uppie

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Vanuit hun stage bij Eindhoven Sport organiseren Nick Korsten en Wouter Pijls, 2e jaars Sportkunde studenten, diverse voetbalactiviteiten. Wij gaan als Slingertouw meedoen met een voetbal-hooghouden toernooi, Keepie Uppie, verspreid over heel Eindhoven. Voor dit stedelijke hooghoud toernooi komen zij bij de basisscholen in Eindhoven langs om zo de leerlingen de kans te geven om mee te doen.

Zij organiseren de Keepie Uppie elke donderdagochtend voor schooltijd en in de pauzes. Bij verschillende scholen komen ze langs met de speciale 'Keepie Uppie-hooghoud mat. Per deelnemer houden ze de score bij en deze noteren ze. Aan het einde van het jaar maken ze bekend welke leerlingen het meeste aantal keer hebben hooggehouden. Deze scores worden ook per school bekendgemaakt.

’t Slingertouw gaat meedoen op de volgende dagen (beide locaties):

* Donderdag 7 februari

* Donderdag 4 april

* Donderdag 6 juni

Steeds de eerste donderdag van de maand, met één maand ertussen, makkelijk onthouden dus!

We zijn op zoek naar sportieve papa’s of mama’s die van tevoren komen oefenen met de kinderen. Heb je tijd en vind je het leuk? Geef dit aan! Contact: onze sportdocent Carlijn Leferink, c.leferink@eindhoven.nl