Bibliotheek – Thuistips van de week

Bibliotheek –  Thuistips van de week

Voorlezen aan je kind.

Wie kent ‘m niet? Dikkie Dik! In de OnlineBibliotheek vind je verschillende verhalenbundels van Dikkie Dik in diverse talen.

Klik hier voor onze voorleestips.

Dolfje Weerwolfje uitgeroepen tot favoriete kinderboekenheld - Leopold

Ben jij fan van Dolfje Weerwolfje? Kun jij niet wachten tot het weer volle maan is? Klik dan hier en speel mee met het enige echte Dolfje Weerwolfje spel.

Sterrenkunde in Het Klokhuis: Zoek het uit! Aliens | UNAWE

Doe mee aan de Klokhuis Masterclasses! Je maakt dingen waar je anders nooit aan was begonnen, en leert dingen die je anders nooit had begrepen.

Elke dag om 15:30 uur is er live op hetklokhuis.nl weer een nieuwe creatieve opdracht met spullen die iedereen in huis heeft.

Op onze website staan nog veel meer tips en ideeën voor alle leeftijden. Voor leerkrachten, kinderen én hun ouders om direct thuis aan de slag te gaan. Met wekelijks nieuwe aanvullingen.