Biebboeken èn Bibliotheekvrijwilligers gezocht!

 

Beste ouders/verzorgers,  

 

Ons team van biebvrijwilligers is al druk bezig met de bieb weer startklaar te maken voor het nieuwe schooljaar. We zien de vakantieboeken weer terugkomen en ook worden er weer boeken uitgeleend. We missen echter nog een heleboel boeken. Willen jullie de boeken die voor de zomervakantie geleend zijn weer mee terug geven naar school? Hartelijk dank!  

 

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger een handje te helpen in de schoolbibliotheek op locatie Grasland? Meld u dan nu aan bij Claire Thomas of Inge van Hulst (bibliotheek coördinatoren locatie Grasland, C.Thomas@skpo.nlen I.vanHulst2@skpo.nl)   

Ook voor locatie Waterrijk zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden 

om in de bieb te helpen. We zoeken op dit moment hulp op maandag, woensdag en vrijdag. U kunt altijd een keer meelopen om te kijken of het iets voor u is.

Als u interesse heeft, stuur dan een mail naar Esther Segers (bibliotheek coördinator locatie waterrijk, e.segers@skpo.nl )

 

We zijn op zoek naar papa's, mama's, opa's, oma's of andere geïnteresseerden die zin en tijd hebben om 1x per week anderhalf uur (08.30 uur – 10.00 uur) samen met andere vrijwilligers in de bieb kinderen te helpen met het uitzoeken, lenen en terugbrengen van boeken. U hoeft geen Nederlands te spreken om te komen helpen. Het is een heel leuke manier om betrokken te zijn bij de school en bij het leren lezen van kinderen en bij het bevorderen van leesplezier.  

Alvast hartelijk dank!  

Namens de vrijwilligers en het schoolteam, Esther, Inge en Claire  

Delen: