Boekenpakket bieb

Boekenpakket bibliotheek

Nu kinderen thuisonderwijs volgen is het (voor-) lezen niet voor iedereen een even vanzelfsprekend onderdeel van de dag. Om te voorkomen dat het leesniveau (en het leesplezier!) zakt, heeft de bibliotheek iets leuks bedacht:

Ouders kunnen gratis een verrassingspakket boeken reserveren voor hun kind(eren).

Op de website van de bibliotheek staat een aanvraagformulier. Hier geeft u aan of ze babyboekjes, prentenboekjes of leesboeken willen (en op welk leesniveau). Wij zoeken vervolgens vijf passende en leuke titels uit. Let wel op: dit mooie pakket is niet te reserveren met een bibliotheekpas van school.

In onderstaande link kan er voor kinderen naast het boekenpakket tevens een gratis bibliotheekpas aan gevraagd worden.

Ook voor ouders die gebruiken maken van kinderopvang is dit wellicht een leuk aanbod.

De link naar het aanvraagformulier vindt u hieronder: