Boodschappen doen met kinderen

“Maar ik wíl niet in het wagentje zitten! Ik wil stááááán!”

Pfffff…. Boodschappen doen met je kinderen is soms best een opgave, vooral wanneer je kind zich gaat vervelen. Want voor kinderen is boodschappen doen ook niet gemakkelijk. Voor hen duurt het vaak lang en is het saai.

Ook zijn in winkels vaak aantrekkelijke dingen precies op ooghoogte van kinderen geplaatst. Kinderen kunnen dan gaan zeuren, voortdurend vragen of ze iets mogen hebben, dingen gaan aanraken zonder toestemming, rennen in de gangpaden en weglopen.

Maar met de juiste tips en door rekening te houden met je kind, bijvoorbeeld door het winkelen niet te lang te laten duren, lukt het écht om samen op een gezellige manier boodschappen te doen.

Wil je wat tips of uitgebreider stil staan bij dit onderwerp?
Neem dan contact met mij op!

Naast deze praktische tips kunt je natuurlijk met alle mogelijke (opvoed)vragen bij mij terecht.
Je kunt me altijd bellen of aanspreken op school.

Tot ziens,

Mia van der Heijden
Pedagogisch ondersteuner
Lumens | Postbus 2077 | 5600 CB Eindhoven
Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven.

m.vd.heijden@lumenswerkt.nl | www.lumenswerkt.nl