Een frisse start!

 

Beste ouders/ verzorgers,
 

We zijn weer fris gestart! Erg fijn om alle kinderen weer op school te zien! We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad.

Vorige week donderdag en vrijdag zijn we met het hele team bij elkaar gekomen om de school/ de groepen startklaar te maken. We hebben de groepen ingericht en samen de doelen voor het schooljaar bepaald. We gaan onder andere aan de slag met een nieuwe taalmethode voor taal en spelling: 'TaalActief,' zal internationalisering een topic blijven en willen we forest education en techniek structureel opnemen in het rooster. 

Ook zijn er een paar nieuwe collega's gestart. Juf Linsy staat in groep 8 en juf Jolanda komt (tijdelijk) het begeleidingsteam versterken op locatie Waterrijk voor de groepen 5 en 6. Op locatie Grasland is Mart als adjunct-directeur begonnen. Wij wensen alle collega's veel werkplezier op 't Slingertouw!

Op donderdag 5 september zijn de informatieavonden van de groepen. Dan zien wij u graag terug in de groep van uw kind. De tijden zijn als volgt:

– 17.30 – 18.15: de groepen 1-2, 7 en 8.

– 18.35 – 19.20: de groepen 3 en 4.

– 19.35 – 20.20: de groepen 5 en 6.

Op die middag en avond staan ook de kennismakingsgesprekken gepland. Eind volgende week krijgt u de inlogcodes om u in te schrijven voor deze kennismakingsgesprekken. Dit gesprek vormt een soort startgesprek waarin u persoonlijk kennismaakt met de leerkracht, u de gelegenheid krijgt om over uw kind te vertellen en de leerkracht een eerste indruk deelt. Op dinsdag 10 september zijn ook kennismakingsgesprekken. 

Mocht u vragen hebben, loop gerust binnen. De deur staat open en de koffie staat klaar!
 

Team basisschool 't Slingertouw

Delen: