Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Graag even uw aandacht voor het volgende: de jaarlijkse schoolzwemkampioenschappen!!

Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen Pieter van den Hoogenband, zwemstadion woensdag 3 april 2019, 14:00 uur

Eindhoven Sport, PSV Zwemmen en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep organiseren ook dit schooljaar weer de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen. Dit evenement vindt plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion op woensdag 3 april 2019.

De opzet van de schoolzwemkampioenschappen zijn dit jaar anders dan u gewend bent. Er is voor deze nieuwe opzet gekozen om beter aan te sluiten op een echte zwemwedstrijd, waarbij de kinderen vaker kunnen zwemmen.

De belangrijkste veranderingen zijn:

* Kinderen zwemmen 25 meter i.p.v. 50 meter.

* Een team bestaat uit minimaal 1 tot maximaal 15 zwemmers (maximaal 5 kinderen per leeftijdscategorie).

* Door een verandering in het programma zwemmen kinderen in ieder geval 2x tot maximaal 4x op deze dag.

Net als in voorgaande jaren worden in de weken voorafgaand aan de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen twee gratis trainingen aangeboden. De trainingen zijn op woensdag 20 en 27 maart. De training is toegankelijk voor alle schoolkinderen die in bezit zijn van zwemdiploma A. Ook voor kinderen die zich niet ingeschreven hebben voor de schoolzwemkampioenschappen.

Inschrijven kan t/m vrijdag 15 maart 2019 Lijkt dit je leuk en wil je mee doen? Dat kan geef je op bij c.leferink@eindhoven.nl

Naam:
Groep:
Zwemdiploma:
Heeft wel/geen KNZB startvergunning:
Doet wel/niet mee met de trainingen:

*Let op er kunnen maar maximaal aantal kinderen opgeven. Ieder team bestaat uit leerlingen van verschillende bouwen. Het kan zijn dat je je kind eerder hebt opgegeven maar dat die bouw vol is. Waardoor hij/zij niet kan deelnemen aan de Eindhovense Schoolzwemkapioenschappen terwijl een ander kind later is opgegeven en in die bouw nog wel plek is en wel mag deelnemen.