Formatie 2020-2021

 

Beste ouders/verzorgers,

Het einde van dit bijzondere schooljaar is in zicht. Over twee weken is het zomervakantie. Dat betekent ook dat veel kinderen en ouders nieuwsgierig zijn naar de groepen en leerkrachten van volgend schooljaar. Zoals ieder jaar is de formatie een behoorlijke puzzel op onze grote school. Het plaatsen van de leerkrachten en kinderen in de groep is een heel zorgvuldig proces waar meerdere collega's bij betrokken zijn en waar we meerdere gesprekken over voeren met elkaar. 

De kinderen hebben vandaag op school te horen gekregen in welke groep ze komen, wie hun groepsgenoten worden en welke leerkracht(en)ze krijgen. Klik hier voor de indeling van de groepen voor volgend schooljaar. 

Volgende week woensdag, 8 juli, gaan de kinderen kennismaken met hun nieuwe juf of meester. 

Komend schooljaar bestaat het begeleidingsteam uit juf Maaike, juf Kim, juf Jill, juf Danielle en juf Jacqueline. Juf Nicollete en juf Hillig ondersteunen op beide locaties de leerkrachten en de kinderen. Daarnaast verzorgen juf Carlijn en meester John de gymlessen. Juf Carlijn wordt tijdens haar zwangerschapsverlof tijdelijk vervangen door meester Rico. Meester Robin en meester Lars zijn onze ICT-coördinatoren. Juf Ellen, juf Desiree, juf Johanneke en juf Esther geven les aan de kinderen van de taalklas. Volgend schooljaar worden onze technieklessen en forest education verzorgt door enkele collega's op beide locaties. 
Juf Lieke, juf Arlette en juf Jiska gaan volgend schooljaar door met hun reintegratietraject op onze school

Tot slot heeft juf Manon een andere baan gevonden in het speciaal basisonderwijs. Wij wensen haar veel succes met deze mooie nieuwe uitdaging. Deze week voeren we sollicitatiegesprekken voor de vacature in groep 7 naast juf Maartje. 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft dan horen wij die graag.

Met vriendelijke groet,

Team Basisschool 't Slingertouw

Delen: