Herhaling: DRINGENDE OPROEP

 

Beste ouders/verzorgers, 

  

De totale lockdown is een feit. Voor de kerstvakantie is deze afgekondigd door de regering en dat betekent voor de scholen dat deze sinds gisteren de deuren moesten sluiten tot 18 januari 2021. De school is dus op slot en iedereen moet thuisblijven. 

Met het sluiten van de deuren is sinds gisteren de noodopvang gestart. De noodopvang is voor de kinderen van ouders werkzaam in een cruciaal beroep en op geen enkele andere wijze opvang kunnen regelen. 

Op dit moment zijn er erg veel aanmeldingen voor de noodopvang en de verzoeken blijven binnenkomen. De noodopvang wordt door leerkrachten bij toerbeurt gedaan. Op dit moment zijn dagelijks minimaal 6 leerkrachten ingepland. Deze leerkrachten kunnen op die dagen niet online lesgeven, dus dagelijks minimaal 6 groepen zonder thuisonderwijs. Een ander bijkomend nadeel is dat er geen plek is voor kwetsbare kinderen.  Wij doen hierbij een dringend beroep op u om de opvang zelf te organiseren. Het gaat hierbij met name om locatie Grasland. 

Mocht het beeld van vele aanmeldingen blijven aanhouden, zijn wij genoodzaakt de drempel te verhogen naar kinderen van ouders die beiden werkzaam zijn in een cruciaal beroep.  

We verwachten uw annulering van noodopvang voor locatie Waterrijk op het mailadres d.deboer@skpo.nl en de annulering voor locatie Grasland op het mailadres s.deniz@skpo.nl

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben dan kunt u deze richten naar de directie van 't Slingertouw. 

Met vriendelijke groet,

Marian Bosman, adjunct directeur locatie Waterrijk, m.bosman@skpo.nl

Mart van der Heijden, adjunct directeur locatie Grasland, m.vanderheijden4@skpo.nl

Sultan Solak-Bilici, directeur 't Slingertouw, s.solak@skpo.nl

Delen: