Info lustrum 20 jaar ‘t Slingertouw

Info lustrum 20 jaar 't Slingertouw

Het Slingertouw bestaat 20 jaar. En wat is het tot nu toe een gedenkwaardig jaar geworden 😊!! We hebben, ondanks de huidige situatie, besloten om de feestweek tóch door te laten gaan. ’t Slingertouw 20 jaar: dat moet gevierd worden! De feestweek zal vooral voor de kinderen worden.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor deze week en we hebben al leuke activiteiten op de planning staan! Bij deze willen wij de inhoud van de feestweek (globaal) met jullie delen. Natuurlijk volgen alle details nog t.z.t., maar de week zal er, ervan uitgaande dat de richtlijnen van het RIVM blijven zoals ze nu zijn beschreven, als volgt uit te komen zien:

Week 39
Maandag 21-9: studiedag

Dinsdag 22-9: Op locatie Grasland zal er gedurende de dag een gala plaatsvinden. De kinderen komen in galakleding naar school en zullen in groepjes gaan genieten van een feestje onder het genot van een dansje (en drankje in de klas). Tegelijkertijd zullen op locatie Waterrijk ‘de Vuilnismannen’ geweldige, interactieve optredens gaan verzorgen met een uitgebreid trommel instrumentarium bestaande uit gedumpte emmers, tonnen, borstels, pannen en andere afvalemmers. Dat belooft een spektakel te worden. Wij geven alvast een voorproefje! https://www.youtube.com/watch?v=7GMpbXbQXvs

Woensdag 23-9: Op beide locaties wordt er een ruilmarkt georganiseerd en zullen er ijsjes getrakteerd worden.

Donderdag 24-9: Zie het programma van dinsdag. De activiteiten worden nu op de andere locatie verzorgd. Grasland krijgt deze dag de Vuilnismannen op bezoek en op Waterrijk vindt het gala plaats!

Vrijdag 25-9: Er komt een internationale hightea in het park. Elke klas zorgt m.b.v. ouders voor picknickkleden en hapjes. De hightea zal plaatsvinden in park Meerhoven. De kinderen nemen zelf hapjes  en drankjes mee naar school.

Natuurlijk zal t.z.t. het volledige weekprogramma nog met jullie gedeeld worden waarin alles verder staat uitgewerkt.

Als commissie denken we natuurlijk ook na over de verbinding met ouders, die helaas op afstand zal moeten zijn. We denken bijvoorbeeld aan het maken van een foto of film. Als jullie ook nog ideeën hebben over deze verbinding op afstand, horen wij het graag 😊.

Hopelijk worden jullie even enthousiast van het programma als wij! Het belooft een geweldige week te worden. We hebben er zin in!

Groetjes van de Feestweekcommissie