Informatie sportdag per bouw

Beste ouders,

Oorspronkelijk stond onze jaarlijkse sportdag gepland op vrijdag 23 april. Aangezien alles dit jaar anders is, zal ook de sportdag enigszins anders verlopen. Niet alle groepen op 1 dag, zonder ouderhulp en sporten met de eigen groep. Meer over de sportdag per bouw lees je hieronder:

Onderbouw (groep 1-2)
Op woensdag 21 april is de sportdag voor de kleuters op Grasrijk en Waterrijk.
Gelukkig kunnen we deze leuke dag door laten gaan, als is het wel in een andere vorm dan andere jaren. Helaas kunnen we dit jaar uw hulp niet inschakelen…..
De kleuters hebben deze morgen een spelletjesochtend op hun eigen locatie.

Wanneer:        woensdag 21 april 2021
Waar:             op de eigen locatie
Activiteiten:    we gaan spelletjes buiten doen met de eigen groep en de eigen leerkracht.

Meer informatie volgt later nog.
We maken er ondanks de beperkingen een leuke ochtend van!

Middenbouw (groep 3-5)
De sportdag voor de middenbouw vindt plaats op maandag 19 april op het terrein van DBS.
Er wordt gezocht naar een opzet/doordraaisysteem, waarbij de hele klas bijeenblijft en een serie spellen/sporten zal afgaan.
De tijden staan nog niet vast, maar de eindtijd zal waarschijnlijk liggen rond 1 uur.

Bovenbouw (groep 6-8)
De bovenbouw zal de sportdag houden op donderdag 22 april. Net als andere jaren zullen de kinderen allerlei sporten gaan doen in en rond de wijk. Normaal gesproken kunnen kinderen zelf kiezen welke sporten ze willen doen, maar dit jaar is dat helaas niet mogelijk. Dit jaar blijven de kinderen bij hun groep en gaan met hun groep 5 sporten doen. Welke sporten dat precies zijn weten we binnenkort.

Binnenkort zal er per bouw meer informatie gedeeld worden. De data kunnen in ieder geval alvast genoteerd worden.

Vriendelijke groeten,
De sportdagcommissie