Informatie sportdag woensdag 29 mei

Organisatie sportdag 2019

De voorbereidingen voor de sportdag 2019 zijn alweer in volle gang. De datum is vastgesteld op woensdag 29 mei. De sportdag wordt afzonderlijk georganiseerd voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Informatie onderbouw:

Beste ouders, verzorgers,

De voorbereidingen voor de sportdag 2019 zijn alweer in volle gang. De datum is vastgesteld op woensdag 29 mei 2019. De sportdag wordt afzonderlijk georganiseerd voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw.
Informatie onderbouw: leerlingen groepen 1 en 2 van locatie Grasrijk en Waterrijk:
De leerlingen van de groepen 1 en 2 van zowel locatie Grasland als Locatie Waterrijk gaan deelnemen aan een spelletjescircuit dat wordt uitgezet op de speelplaats van locatie Grasland, op de groene driehoek buiten de speelplaats (grasveldje) en in de speelzaal.

Deze sportdag duurt van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Wij zijn op zoek naar zo’n 50 hulpouders voor deze ochtend. Als hulpouder begeleidt u een vast groepje kinderen bij de spelletjes.
Wilt u als ouder komen helpen? Schrijf dan uw naam op de intekenlijst bij het lokaal van uw kind. Per klas zoeken we minimaal vier begeleiders.
Verder zijn we voor de onderbouw op zoek naar twee EHBO-ers voor de EHBO-post. Aanmelden voor de EHBO-post kan via e.martens@skpo.nl

Voor de kinderen is deze dag altijd weer een topper. Meer informatie volgt nog.

Sportdagcommissie groepen 1-2
Floor de Koninck
Johanneke Hopma
Ellen Martens

Informatie middenbouw:
Leerlingen groep 3, 4 en 5 (locatie Grasrijk en Waterrijk):
De sportdag voor de middenbouw zal plaatsvinden op het terrein van DBS. Voor deze dag zijn we op zoek naar vier hulpouders per klas die mee gaan helpen om de spelletjes in goede banen te leiden. Aanmelden kan bij de eigen groepsleerkracht.

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar hulpouders die graag mee willen helpen bij het op- en afbouwen van de sportdag, EHBO, catering, tijdsbewakers.
Aanmelden kan bij a.belmans@skpo.nl

We hopen op vele enthousiaste aanmeldingen om er samen een sportieve en leuke dag van te maken. Wij hebben er alvast zin in!

Vriendelijke groetjes,
Linda Koster,
Inge Van Hulst,
Alexander Belmans

Informatie bovenbouw:
Leerlingen groep 6, 7 en 8 (locatie Grasrijk en Waterrijk):

Net als de afgelopen jaren worden er vele verschillende workshops gehouden waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Veel van deze workshops worden georganiseerd door mensen die deze sporten beoefenen. Een aantal voorbeelden zijn: schermen, kanoën, rugby, verdedigingsporten en trefbal. Maar er is nog veel meer keus voor de kinderen.

Alle kinderen worden op Waterrijk verwacht om 08.30 en zijn gewoon om 12.30 uit. Meer informatie volgt nog.
Ook wij zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen met de organisatie. Je kunt ingezet worden bij bijvoorbeeld een sport of catering maar we zoeken ook nog E.H.B.O.-ers.

Wilt u als ouder, oma, opa of bekende een handje helpen, stuur dan een mail naar:
s.mols@skpo.nl

Alvast bedankt.

Sportieve groet van de sportdagcommissie 2019.