Internationaal kinderfeest donderdag 23 juni

Beste ouders/verzorgers,

Donderdag 23 juni vieren wij op 't Slingertouw ons Internationaal Kinderfeest. Gedurende deze dag vieren wij de verschillende culturen bij ons op school en in de wijk. De dag wordt om 8.45 u feestelijk geopend op de schoolpleinen van beide locaties met een vlaggenceremonie en een dansje. Jullie zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. De kinderen starten de dag in de klas en gaan daarna met hun groep naar het schoolplein.

Ouders kunnen op beide locaties meegenieten van de ceremonie. Op locatie Waterrijk; bij de groene voetbalveldjes, op het schoolplein. Op locatie Grasland; buiten het hek.

De kinderen gaan later deze dag een culturele speurtocht lopen door de wijk met hun eigen groep en er is ook een sportactiviteit met een internationaal tintje. Ook wordt er een internationaal buffet georganiseerd. Kinderen hoeven deze dag alleen fruit en drinken mee te nemen. In plaats van een eigen lunch wordt aan ieder kind gevraagd om een internationaal hapje voor het buffet te maken. De intekenlijst vindt u bij het lokaal van uw kind, dus geef het door aan de leerkracht.

We nodigen u nogmaals van harte uit om iets over uw eigen cultuur te komen vertellen/delen in de klas. Neem hiervoor contact op met de leerkracht.

We gaan er een mooi feest van maken samen!

Commissie Internationaal Kinderfeest.