Kerst 2018! Save the date!

2-12

Hier alvast een save the date voor het kerstfeest dit jaar op basisschool 't Slingertouw! We hebben weer twee leuke activiteiten bedacht voor de hele school. Op donderdag 20 december gaan we met de juffen en meesters een musical ten tonele brengen voor alle kinderen. De exacte tijden krijgen jullie nog te horen, maar het is voor de groepen 3 t/m 8 in de avond. Voor de groepen 1 en 2 zal de musical laat in de middag zijn.

Op vrijdag 21 december gaan we in alle klassen ontbijten. Kinderen mogen allemaal een hapje meenemen en dit gaat we lekker met z'n allen opeten. Bij de klassen komen inschrijflijsten te hangen waarop iedereen zijn of haar hapje op kan schrijven.

Ook dit jaar staat er weer een goed doel centraal. We hebben gekozen voor de voedselbank. Iedereen heeft recht op een lekker maaltje tijdens de feestdagen en wij hebben als school ervoor gekozen om de voedselbank een handje te helpen om hiervoor te zorgen. Hoe dit precies in zijn werk gaat krijgen jullie te zijner tijd nog te horen.
Alvast wat informatie zodat u als ouder rekening kan houden met de data.

Meer informatie volgt nog.