Lustrum ‘t Slingertouw

Lustrum ’t Slingertouw

De eerste twee dagen van het lustrum basisschool ’t Slingertouw 20 jaar zitten er al op. Op Grasland zijn we gestart met een galafeest waarbij wij hebben gezien dat veel kinderen genoten hebben van het feest in de hal. En wat waren de kinderen feestelijke gekleed! Op Waterrijk zijn de kinderen verrast door de interactieve voorstelling ‘trash’.

Gisteren stond in het teken van de ruilmarkt met als feestelijke afsluiting het ijsje.

Er zijn nog twee dagen over waar we samen met de kinderen van gaan genieten!

Let op, vrijdag is het weer helaas anders als we hadden verwacht. De high-tea vindt plaats in de school. Wel zoeken wij vrijdag een moment om naar het park te wandelen om een foto te maken met de gehele school. Daarvoor willen wij alvast Merijn Roest (de fotograaf) en Mark van Kessel (regelt de hoogwerker) bedanken voor het meehelpen op deze dag.

Dat houdt in dat de kinderen vrijdag, de door u opgegeven hapjes, mee naar school mogen nemen net zoals de beker, bord en bestek.

Voorbeeld van afbeelding

Wist u dat 't Slingertouw 20 jaar geleden is begonnen met 18 kinderen….
Wist u dat 't Slingertouw 20 jaar geleden 4 teamleden telde……