Meerhoven24

Ingezonden
[English version below]

Meerhoven24: maak jij ook het verschil?

Hallo kinderen én ouders,

Misschien wel een moeilijke zin: maak jij ook het verschil. Wat bedoelen we hier mee?

Al acht jaar proberen wij, samen met heel veel mensen in Meerhoven, wensen van heel zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Op jullie school is ook wel eens een wens van Make-A-Wish in vervulling gegaan. Sommige mensen vinden het niet nodig om daar aan mee te helpen, maar wij wel. En dat bedoelen we met: wij rennen om het verschil te maken.
We zouden het heel erg leuk vinden als je op 9 september ook komt om een ronde te rennen
Weet je nog wat het is en waar het om gaat? Meerhoven24 is een heel weekend met hardlopen, muziek en heel veel leuke dingen doen, ook voor kinderen. Ieder jaar geven wij al het geld aan Make-A-Wish Nederland (MAW). Met dit geld vervullen zij de wensen van kinderen, die heel ziek zijn zodat ze een dagje niet naar het ziekenhuis hoeven en aan leuke dingen kunnen denken. Enne…je hoeft niet alleen maar te rennen, het hele weekend is heel veel te beleven bij en onder de Hangar
Als je mee wilt doen, schrijf je dan in via meerhoven24.nl en je betaalt € 2,50. Dit geld gaan we nadat je hebt hard gelopen allemaal aan MAW geven.
Je startnummer krijg je op de dag zelf, als je je met jouw papa/mama/opa of oma komt melden*. En naderhand krijg je een welverdiend aandenken.
Natuurlijk mag je samen met papa, mama, opa en oma komen, maar je kunt ook tegen ze zeggen dat zij op zaterdagavond 5, 10 of 15 kilometer kunnen hardlopen (maar alleen als ze echt stoer zijn). Natuurlijk mogen ze ook zaterdag én zondag komen. Op de website van Meerhoven24 (www.meerhoven24.nl) staat meer informatie.
Enne…als je niet zo ver kunt rennen, mag je ook best wandelen. Vinden wij helemaal niet erg.
We hopen dat je komt om samen met ons nog meer wensen in vervulling te laten gaan.
*Start Fit20 Mini Kidsrun 9 september 10.00 uur Hangar, 350 meter   (0 t/m 4 jaar)
*Start Korein Kinderplein Kidsrun 9 september 11.00 uur Hangar, 2 kilometer  (vanaf 4 jaar)

Meerhoven24: do you make a difference?
Hello kids and parents,
We can imagine that this is a difficult sentence: do you also make a difference? What do we mean? .
For over 8 years we try, together with a lot of people in Meerhoven, to grant wishes for children with a life-threatening disease. At your school, there have been wishes that have been granted by Make-A-Wish. Some people don’t think it is necessary to help but we do! And that’s what we mean by saying: we run to make a difference.
We would really like to meet you on the 9th of September to see you run one round. Do you know what it is all about? Meerhoven24 is a weekend with running , music and lots of things to do for kids. Each year we give all the money we earn in this weekend (8 and 9 September) to Make-A-Wish Nederland and what they do is grant wishes for these sick children. By doing this, the children don’t have to go for one day to a hospital and do things they like. When your wish is to jump with a parachute, MAW makes it possible.
But you don’t have to run if you don’t like it. Just come and enjoy!
If you want to participate, go to our website meerhoven24.nl, fill in the form and and pay € 2,50
It’s also possible to subscribe on Sunday morning. You receive your start number when you come to the registration-desk at the square next to the Hangar.
After you’ve had your run, we are all together going to hand over the money to Make-A-Wish. Off course you can come and run with your parent(s) or grandparents. What they also can do (if they are really die-hards) is come and run on Saturday (Sporthuis Olympia Meerhovenrun, 5, 10 or 15 km). Wouldn’t that be cool? On the website www.meerhoven24.nl you can find more information.
Listen: if you can’t run this far, just walk. No problem.
We hope to see you to make, together with us, more wishes possible.

*Start Fit20 Mini Kidsrun 9 September 10.00 o’clock Hangar, 350 meters   (0 t/m 4 year)
*Start Korein Kinderplein Kidsrun 9 September 11.00 o’clock Hangar, 2 kilometers  (upon 4 years)