Naschoolse sportactiviteit groep 3 t/m 8

Beste ouder/verzorger,

Maandag 18 Maart gaat de naschoolse sport van start vanuit gemeente Eindhoven. In totaal zijn er 4 lessen (  18 & 25 Maart 1 & 8 April)   waarbij we 2x volleybal 2x korfbal aanbieden.
Om 15:00 uur worden de kinderen verwacht in de gymzaal van locatie waterrijk,  om 16:00 uur kunnen ze worden opgehaald. De kosten bedragen 2,50 per keer of 10,00  voor alle lessen graag dit aan uw kind mee geven in een envelop.
Mocht je kind dit leuk vinden en hiervoor willen opgeven, dat kan ga dan naar www.eindhovensport.nl

Let op: Er kunnen maar 20 kinderen mee doen. Deelname gaat op volgorde van inschrijving.

Hopelijk heb ik hierbij voldoende geïnformeerd, mochten er nog vragen zijn dan neem gerust contact op.
Met vriendelijke groet,
Carlijn Leferink