CORRECTIE; Oproep kinderkoor ‘t Slingertouw

Correctie oproep kinderkoor ‘t Slingertouw:

De lessen van het kinderkoor worden niet op dinsdagmiddag gegeven maar op vrijdagmiddag van 15:00 tot 15:45 uur.

De locatie, Basisschool ’t Slingertouw Grasland 1, blijft hetzelfde.

De lessen starten op vrijdag 14 september en worden gehouden op de 2e etage.

Heb je altijd al bij een koortje willen zingen is dit je kans, vanaf groep 4 kun je je aanmelden. Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@040muziek.nl onder vermelding van kinderkoor.

Aanmelden kan via ditzelfde mailadres.

UPDATE

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Na een geweldig eerste jaar gaan wij ook dit jaar weer van start met het kinderkoor.

Vind jij zingen leuk en doe je dit graag samen met andere kinderen…..dan is ons kinderkoor iets voor jou!

Tijdens de repetities leer je de stem te gebruiken, krijg je de basis van een goede zangtechniek aangeleerd en leer je hoe je samen met anderen muziek kunt maken.

We zingen leuke liedjes die geschikt zijn voor iedereen!

Je kunt je aanmelden vanaf groep 4.

Lijkt jou dit wat? Meld je dan nu aan!

De repetities zijn elke dinsdagmiddag van 15:00 tot 15:45 uur op basisschool ’t Singertouw Grasland 1.

Zodra we lekker bezig zijn gaan we natuurlijk ook optreden.

De muzikale leiding is in handen van een professionele zangdocent. Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar 040muziek via info@040muziek.nl onder vermelding van kinderkoor

Aanmelden kan via hetzelfde mailadres of meld je aan bij je leerkracht.