Ouderbrief kerst

Beste ouders,

Kerst staat weer voor de deur.
Beide locaties zijn versierd en de kerstbomen worden weer opgezet.
Hierbij de informatie voor de komende twee weken:

Goede doelen
Dit jaar gaan we actievoeren voor 2 goede doelen!
Op school maken we posters die in het Catharina ziekenhuis komen te hangen, om het zorgpersoneel te bedanken voor hun harde werk in deze tijd.
We gaan ook een kledinginzamelingsactie doen voor families in Tanzania. Helpt u ons mee? Wij vragen u om, samen met uw kind, te kijken welke kleding gedoneerd kan worden en dit bij ons (bij het podium) in te leveren. Inleveren kan van maandag 7 december t/m vrijdag 8 januari.
LET OP: Alle spullen moeten schoon zijn en in een dichte zak worden ingeleverd! Houd er rekening mee dat ouders niet in de school mogen, dus geef het mee aan uw kind. Alvast ontzettend bedankt!
Dit kan allemaal worden ingeleverd:

Donderdag 17 december: Kerstontbijt
In verband met corona nemen alle leerlingen een ontbijt in hun eigen broodtrommel mee. Er zal dus geen eten gedeeld worden met klasgenoten. Zorgt u ervoor dat uw kind een lekker Kerstontbijtje mee naar school krijgt?

Vrijdag 18 december: Filmochtend
We sluiten de periode af met een heerlijke filmochtend. De kinderen krijgen hierbij chips en ranja. De ranja gaat in de eigen drinkbeker, in het kader van duurzaamheid.
De kinderen beginnend met de achternaam A tot en met K zijn om 11:45 uur uit en de kinderen beginnend met de achternaam L tot en met Z om 12:00 uur.

Namens de Kerstcommissie en alle collega’s van ’t Slingertouw: Alvast fijne feestdagen gewenst!

____________________________________________________________________________________________

It’s almost Christmas time!
The school is already decorated and we are ready for Christmas.
In this message you will find the information about the upcoming two weeks.

Charity
This year we have chosen 2 charities!
At school all the groups will make a poster to show our support for the healthcare personnel. These posters will go to the Catharina Hospital in Eindhoven.
We are also collecting clothes for families in Tanzania. Will you help us to collect as many clothes as possible? Donating clothes is possible from Monday 7th of December till Friday 8th of January.
ATTENTION: All the clothes must be clean and inside a closed bag! Please remember that parents are not allowed to enter the school, so let your child take the bag inside. Thank you in advance!
The following stuff can be donated:

Thursday December 17th: Christmas breakfast
Because of COVID-19 all children need to bring their own Christmas breakfast in their own lunch box. Food will not be shared with other children. Will you make sure your child brings himself/herself a nice Christmas breakfast to school?

Friday December 18th: Movie time
We are going to close off the Christmas period with a movie morning. All children will get a lemonade and some crisps during the movie. For sustainability we will be serving the lemonade in the drinking cups of the children.
Children with last name that starts with A-K this day ends at 11:45. Children with last name that starts with L-Z the day ends at 12:00.

On behalf of the Christmas committee and all colleagues ‘t Slingertouw: Happy Holidays!