Ouderhulp Kerstmis

Beste ouders/ verzorgers,

Terwijl Sinterklaas nog volop in het land is zijn wij alvast bezig met de voorbereidingen voor het kerstfeest. Er zijn een aantal ouders heel fanatiek geweest met het versieren voor Sinterklaas en de school ziet er weer geweldig uit! Dit willen we met kerst natuurlijk ook. We zoeken ouders/ verzorgers/ grootouders die het leuk vinden om mee te helpen om de school te versieren.

Wie o wie wil ons helpen om op vrijdag 6 december om 8.30 uur de Sint de school uit te helpen en Kerstmis weer een mooi plaatsje te geven? Vele handen maken licht werk en wij zorgen natuurlijk voor warme chocolademelk.
om u aan te melden kunt u mailen naar j.martherus@skpo.nl. We horen het graag!

Groetjes en alvast bedankt namens de kerstcommissie

————————————————————————————————————————————————————-

Dear parents/ guardians,

St Nicolas is still in the country, but we're already preparing for Christmas. A few parents were very helpful in decorating the school for St. Nicolas and the school looks great again! Thanks for that!

At the moment we're looking for parents/ guardians/ grandparents who want to help decorate the school for Christmas on december 6th at 8.30 a.m. Ofcourse we provide hot chocolate! You can sign up via j.martherus@skpo.nl.

Many thanks in advance.

The Christmas committee