Schaakdiploma’s voor kinderen van de schaakclub

Elke vrijdagmiddag wordt er hard geschaakt bij de schaakclub op locatie Waterrijk. Niet alleen worden er partijtjes gespeeld, ook worden er elke week nieuwe dingen geleerd en geoefend. Op vrijdag 7 en 14 juni konden vijftien kinderen een officieel examen van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond doen. En iedereen slaagde!!

Drie kinderen hadden zo hard gewerkt dat ze zelfs twee examens konden doen. Voor alle examens haalden zij een 9 of een 10! Maar ook de andere kinderen slaagden met mooie cijfers. Ze kregen een mooi diploma en de felicitaties van de directrice Sultan Solak. Ze hebben bewezen dat ze echt veel hebben opgestoken van de lessen van meester Dolf en meester Hub. Natuurlijk zullen veel ouders dit ook al gemerkt hebben, want het zal steeds moeilijker worden om van de kinderen van de schaakclub te winnen (als dat nog lukt!)

Na de zomer is er plek voor nieuwe kinderen om te beginnen. Vindt uw kind het ook leuk om spelenderwijs (nog beter) te leren schaken? Neem dan voor meer informatie contact op via slingertouwschaakt@gmail.com