Schoolreisje groep 1-2: De Hooiberg

Informatie over de schoolreis voor de groepen 1 en 2

Donderdag 23 mei is het dan eindelijk zover: we gaan weer op schoolreis! De groepen 1-2 gaan dit jaar met de bus naar ‘Speelboerderij de hooiberg’ in Bladel.

De kinderen van groep 1-2 worden tussen 8.20 en 8.30 in de eigen klas verwacht. Hier krijgen de kinderen een t-shirt aan van school. Als de klas compleet is lopen de leerkrachten rond 8.30 uur naar de bussen toe. Zodra de bussen compleet zijn kunnen we vertrekken!

We vertrekken om 14.00 uur bij de Hooiberg, onze schooldag is gewoon om 14.45 uur ten einde.

Wat wel en niet mee te nemen

– De kinderen nemen voor deze dag zelf fruit, drinken en boterhammen mee.

– Kleding; De Hooiberg speelboerderij is zowel binnen als buiten, bij mooi weer raden wij u aan om goede schoenen aan te doen i.v.m. klimmen, fietsen etc. Het zou fijn zijn als alle schoenen en jassen van naam voorzien zijn!

– Mocht uw kind allergieën hebben, medicijnen nodig hebben of vaak in zijn/haar broek plassen vragen we u om dit op tijd bij de leerkracht aan te geven en hier ook spullen voor mee te geven.

We gaan er een topdag van maken!!

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd terecht bij de eigen groepsleerkracht of bij de organisatie: Prisca Thönissen en Chantal de Keijzer.