Schoolreisje groep 6-7: Efteling

Aanstaande vrijdag, 24 mei gaan de kinderen van de groepen 6 en 7 naar de Efteling.

De kinderen vertrekken vanaf de locatie Waterrijk!

Om half 9 verzamelen de “Waterrijkers” zich in hun eigen lokaal, de kinderen van Grasland gaan naar hun leerkracht die in de hal bij de grote trap op hen wacht.

De bussen vertrekken rond 8.45.

We verwachten rond 17.30 uur weer terug op school te zijn.

De schoolshirts mogen dan ook weer ingeleverd worden bij de eigen leerkracht (gelieve deze niet mee naar huis te nemen).

Omdat we het met de files in ons land maar nooit weten, zullen we een mail sturen mochten we een oponthoud van meer dan 30 minuten verwachten.

Mocht uw kind niet alleen naar huis mogen lopen/fietsen, laat dit dan alstublieft middels een briefje aan ons weten. In dat geval blijft het kind bij de groepsleerkracht wachten tot u het komt ophalen.

Heeft uw kind een abonnement op de Efteling en mogen wij daar bij de schoolreis gebruik van maken? Neem dan even contact op met de leerkracht van uw kind.

We hopen er een fantastische dag van te maken