Afgelopen zaterdag zijn Sinterklaas en de Pieten weer aangekomen in Nederland.

Vrijdag zijn er een aantal ouders geweest die zowel Waterrijk als Grasland heel mooi in Sinterklaassfeer hebben gebracht. Nogmaals dank voor jullie inzet en tijd! Het ziet er prachtig uit!

Op school volgen we dit jaar dezelfde verhaallijn als het Sinterklaasjournaal.

Natuurlijk mogen we onze schoen een keer zetten. Sinterklaas zal op 5 december naar school komen. Hij komt dan met een hoop Pieten, Dede Dance heeft ons hierbij heel goed geholpen.

Zowel op Grasland als op Waterrijk komen de kinderen woensdag 5 december gewoon naar school en gaan ze naar hun eigen lokaal. 040 muziek zal Sinterklaas begeleiden vanuit de aula. Omdat we daar met zoveel kinderen zijn is het op Grasland voor de veiligheid niet mogelijk dat er ouders bij aanwezig kunnen zijn. Op Waterrijk kunnen de ouders nog even mee kijken vanaf de balustrade.

De groepen 5 tm. 8 hebben surprise lootjes getrokken. Zij hebben een begeleidende brief mee naar huis gekregen. Dinsdag 4 december moet de surprise mee naar school worden genomen.

We hebben heel veel ouders nodig die dit feest mogelijk kunnen maken. Heel veel dank als u diegene bent die al geholpen heeft of nog gaat helpen komende weken. We gaan er met z'n allen een heel fijn feest van maken.

De Sinterklaascommissie