Update morgen ivm het weer

Beste ouder(s), verzorger(s),

Wat een bizarre tijden beleven we met elkaar…..De school mag morgen weer open maar nu hebben we te maken met extreem winterweer.
Vandaag is door het KNMI code rood afgegeven. De voorspellingen voor morgen veranderen steeds. Bij een code rood melding voor morgen blijft ‘t Slingertouw maandag voor fysiek onderwijs gesloten. Er is dan ook geen noodopvang.
Morgen volgen de kinderen dan op de vertrouwde manier online onderwijs.
Ons advies is om samen de berichtgeving van het KNMI te blijven volgen en de school app goed in de gaten te blijven houden. Als u geen bericht onvangt, dan is de school morgen open.

Dear Parents Guardians),

What bizarre times we experience together ….. The school may reopen tomorrow, but now we are dealing with extreme winter weather. Today the KNMI has issued a red code. The predictions for tomorrow are constantly changing. With a code red notification for tomorrow, "t Slingertouw will remain closed for physical education on Monday. There is therefore no emergency shelter. Tomorrow the children will then follow online education in the usual way. Our advice is to continue to follow the reports of the KNMI together and to keep a close eye on the school app. If you do not receive a message, the school will be open tomorrow.