Update thuis-leren

Beste ouder(s), verzorger(s),

Wat hebben we samen een bizarre week achter de rug. Enerzijds met elkaar het gemis van de kinderen en het geen les kunnen geven en anderzijds het snel en goed organiseren van het thuis-leren. Daarbij ook het feit dat we allemaal opnieuw onze draai moeten vinden. U thuis, wellicht aan het werk en de kinderen in huis. En wij op school en thuis met eigen gezin.

Inmiddels is week 1 nu bijna achter de rug. Wat zijn wij enorm trots op de kinderen van 't Slingertouw. Ook u als ouder willen we bedanken voor alle begrip, ondersteuning en medewerking. Het voelt als één team tussen kind, ouder en school. Dankjewel!

De communicatie met de kinderen loopt al op volle toeren via verschillende kanalen. Alle leuke, mooie sociale contactinitiatieven van de leerkrachten met de eigen groep komen voorbij.

Voor week 1 hebben we vooral ingezet op herhalingsstof. Week 2 staat ook in het teken van herhaling. Vanaf week 3 bieden we nieuwe lesstof aan met instructie en differentiatie. Dit verschilt per leerjaar. Via mail volgt groepsspecifieke informatie.

Mocht u met vragen zitten, aarzel niet en neem contact op met de leerkracht.