Korein kinderplein

Welkom bij Korein Kinderplein!

Net als op een gezellig plein, vindt u bij Korein Kinderplein verschillende voorzieningen bij elkaar. Met een pedagogisch verantwoorde aanpak en enthousiaste medewerkers nodigen wij uw kind uit om zich te ontplooien. Bij ons vindt uw kind een veilige omgeving, waar het zich op z’n gemak voelt. Want dat vinden wij net zo belangrijk als u!

Alles voor uw kind
Korein Kinderplein biedt dagarrangementen voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Een gevarieerd en compleet pakket van:

Pedagogisch verantwoorde kinderopvang en begeleiding
Sportieve, educatieve en creatieve activiteiten
Een warme aanpak, die aansluit bij de ontwikkeling en leeftijd van uw kind

Uw kind staat centraal
Voor Korein Kinderplein is elk kind uniek. Daarom hebben wij veel aandacht voor het eigen karakter van uw kind. Bij ons mag iedereen écht zichzelf zijn.

Voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang
Bij Korein Kinderplein kunt u, naast dagopvang, terecht voor Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO). Indien u gebruik maakt van de VSO, kan uw kind terecht vanaf 7:30. Alle kinderen worden op tijd naar hun klas gebracht. Indien u gebruik maakt van de BSO, wordt uw kind om 15:15 opgehaald en kan het tot 18:30 terecht; in de vakantie kunt u uw kind vanaf 7:30 brengen.

‘t Slingertouw
De VSO en BSO voor 't Slingertouw locatie Grasland vindt plaats op de Kinderplein aan Grasland en Waterlinie. Het Kinderplein aan het Grasland bevindt zich in hetzelfde gebouw als de basisschool
De VSO en BSO voor 't Slingertouw locatie Waterrijk vindt plaats op het Kinderplein aan de Waterlinie. Het Kinderplein bevindt zich in hetzelfde gebouw als de basisschool.

Hier vindt u meer informatie over Korein Kinderplein, de VSO en BSO. U vindt er ook een link naar Korein Kinderpleinen aan het Grasland, de Sliffertsestraat en de Waterlinie, zodat u zich er een beeld van kunt vormen.