Carnaval woensdag 27 februari

 

17-2

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nog even aftellen en dan is het carnaval. Onze school gaat het dit jaar SAMEN vieren in de Hangar op woensdag 27 februari. De gymzaal wordt omgetoverd tot een feestlocatie met ballonnen, slingers en muziek.  

 Alle kinderen mogen vandaag verkleed naar school komen.  

De groepen 1 t/m 3 worden door de ouders vanaf 8.30 tot 8.45 uur gebracht naar de Hangar. De leerkrachten wachten buiten de kinderen op en gaan samen naar binnen. Zij gaan hossen tot 9.45 uur en lopen dan terug naar school.  

De groepen 4 t/m 8 komen gewoon naar school. Zij lopen samen met de leerkracht naar de Hangar. Zij gaan hossen van 10.30 – 11.30 uur. Daarna lopen ze ook terug naar school.  

Alle kinderen worden dus om 12.30 uur opgehaald op school vandaag.  

We gaan hossen in de gymzaal, dus zijn gymschoenen verplicht. Alle kinderen nemen die dag een rugzak met fruit, drinken én gymschoenen mee, ook de groepen 1 en 2. Zij krijgen voor 1 keer de gymschoenen mee naar huis eerder die week.  

Op school krijgen de kinderen ook nog iets lekkers. 

Het belooft een gezellig feest te worden, waarbij ontmoeting tussen de kinderen van beide locaties een toevoeging is. Ook zijn wij dankbaar dat er zoveel ouders bereid zijn om te komen helpen deze ochtend. We gaan er met z’n allen een onvergetelijke ochtend van maken!  

Op vrijdag 1 maart ‘feesten’ we door op school met de heuse ‘DOE EENS GEK- dag’. De kinderen mogen zelf een invulling geven; bijv. verkleed, schmink, hoedje, gekke haren etc. Die dag is er per locatie nog een open podium waarbij kinderen zich kunnen inschrijven voor een optreden. Om 12.00 uur is de school uit en start de carnavalsvakantie.  

ALAAF het organiserend comité 

Delen: