Spilcentrum

Samen met basisschool 't Slingertouw en Korein Kinderplein zijn wij een SPILcentrum. In ons SPILcentrum werken we aan optimale ontwikkelingskansen voor kinderen en bieden we opvoedondersteuning op maat aan voor ouders. In ons SPILcentrum werken we intensief samen met partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar. Middels voor- en vroegschoolse educatie krijgen kinderen optimale ontwikkelingskansen. In ons SPILcentrum streeft wij ernaar om alle kinderen in de wijk te bereiken. 
 
Wij zijn ervan overtuigd dat door samen te werken je meer kan bereiken dan alleen.
- Door samenwerken kunnen we een breed uitdagend aanbod ontwikkelen, waarbij betrokkenheid, talentontwikkeling, leren, spelen, ontwikkelen en plezier centraal staan. 
- Door samenwerken maken we gebruik van elkaars deskundigheid en kwaliteiten, waarbij de reguliere kaders in tijd en ruimte kunnen worden losgelaten ten behoeve van een optimaal aanbod voor elk kind. 
- Door samenwerken kunnen kinderen leeftijdsgenoten ontmoeten in een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving en wordt er gewerkt vanuit een doorgaande lijn. 
 
Korein Kinderplein
Net als op een gezellig plein, vindt u bij Korein Kinderplein verschillende voorzieningen bij elkaar. Met een pedagogisch verantwoorde aanpak en enthousiaste medewerkers nodigen wij uw kind uit om zich te ontplooien. Bij ons vindt uw kind een veilige omgeving, waar het zich op z'n gemak voelt. Want dat vinden wij net zo belangrijk als u!
Voor Korein Kinderplein is elk kind uniek. Daarom hebben wij veel aandacht voor het eigen karakter van uw kind. Bij ons mag iedereen écht zichzelf zijn. 
 
Korein Kinderplein biedt dagarrangementen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een gevarieerd en compleet pakket van:
- Pedagogisch verantwoorde kinderopvang en begeleiding
- Sportieve, educatieve en creatieve activiteiten
- Een warme aanpak, die aansluit bij de ontwikkeling en leeftijd van uw kind
 
Bij Korein Kinderplein kunt u naast dagopvang, terecht voor Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO). 
Indien u gebruik maakt van de VSO, kan uw kind terecht vanaf 07:30 uur. Alle kinderen worden op tijd naar hun klas gebracht.  Indien u gebruik maakt van de BSO, wordt uw kind om 14:45 uur opgehaald en kan het tot 18:30 uur terecht. In de vakantie kunt u uw kind vanaf 07:30 brengen.
 
Voor meer informatie over Korein Kinderplein klikt u hier.