Naschoolse activiteit

Voor de groepen 3 t/m 8

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Woensdag 16 januari gaat de naschoolse sport van start vanuit gemeente Eindhoven. In totaal zijn er 5 lessen (  16 jan, 23 jan, 6 feb, 13 feb, 20 feb)   waarbij we 2x basketbal,  1x tikspelen en 2x voetbal aanbieden.  Woensdag 30 januari is er geen naschoolse sport
Om 13:30 uur worden de kinderen verwacht in gymzaal de hangar  En om 14:30 uur kunnen ze worden opgehaald. De kosten bedragen 12,50 graag dit aan uw kind mee geven in een envelop.
Mocht je kind dit leuk vinden en hiervoor willen opgeven, dat kan ga dan naar www.eindhovensport.nl

Let op: Er kunnen maar 20 kinderen mee doen. Deelname gaat op volgorde van inschrijving.

Hopelijk heb ik hierbij voldoende geïnformeerd, mochten er nog vragen zijn dan neem gerust contact op.
Met vriendelijke groet,
Carlijn Leferink