Nieuwe locatieleider voor locatie Grasland

We hebben onze nieuwe locatieleider voor locatie Grasland gevonden! Mart van der Heijden komt onze school versterken! Samen met Sultan Solak (directeur) en Marian Bosman (locatieleider Waterrijk) vormt hij de directie. Hij start in het nieuwe schooljaar. Heel blij zijn wij met onze nieuwe collega en wensen hem alvast veel plezier op 't Slingertouw! Welkom Mart!

Hieronder stelt Mart zich voor.

Hallo allemaal,

Als je op een nieuwe school gaat werken hoort daar ook een stukje bij waarin je jezelf voorstelt aan het team, de kinderen en de ouders. Altijd lastig dat soort stukjes en ook deze keer kom ik toch weer uit op:

Beste (toekomstige) collega’s, ouders en kinderen,

Ik ben Mart van der Heijden, 35 jaar en ik woon in Veldhoven. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak ik het liefst verre en lange reizen over de hele wereld. Op dit moment werk ik als interim-directeur op een basisschool in Helvoirt en geniet ik elke dag van mijn werk in het onderwijs. Op mijn huidige werkplek staat verbinding tussen teamleden, kinderen, ouders en het dorp centraal. Het voelt als een geweldige kans om het team van ’t Slingertouw te komen versterken en samen met alle betrokkenen uitstekend onderwijs neer te zetten. Ik kijk uit naar onze kennismaking en de deur zal altijd open staan.

Tot snel!

Mart van der Heijden