Schoolreisje groep 4-5: Toverland

Beste ouders,

Voor de meivakantie hebben jullie een informatiebrief gehad dat we vrijdag 24 mei naar Toverland gaan. Hieronder nog de laatste info over de schoolreis in punten opgesomd. Lees deze informatie voor vertrek ook zeker goed door. Bij vragen kun je je altijd wenden bij de groepsleerkracht. Wij wensen alle kinderen van het Slingertouw een topdag toe!

– Vrijdag 24 mei om 8.30 stipt lopen alle klassen naar de bus.

o Kinderen Grasland: verzamelen om 8.20 in de klas
o Kinderen Waterrijk: verzamelen om 8.20 op de speelplaats/speelzaal bij groepsleerkracht op locatie Grasland

– De kinderen krijgen op de dag zelf hun schoolshirt van de groepsleerkracht en worden op het einde van de dag weer ingeleverd bij de groepsleerkracht (niet mee naar huis)
– Kinderen die een abonnement hebben, mogen deze in de ochtend aan de groepsleerkracht geven.
– Om 16.00 vertrekken we met de bus richting Grasland. We komen dus rond 16.45 aan, mits er geen files zijn.
– De groepsleerkracht zal met de klas naar het schoolplein van Grasland lopen. Gelieve je kind ook daar pas mee te nemen, zodat de groepsleerkracht het overzicht kan blijven houden en we geen kinderen kwijtraken.
– Wat nemen de kinderen mee? Een makkelijke rugzak, een eventuele regenjas, een lunchpakket en drinken voor de hele dag. Daar mag natuurlijk iets lekkers bij (geen geld!).