Schoolvoetbal groep 5-6 & 7-8

Op woensdagmiddag 17 april vindt er op Sportpark Eindhoven-Noord een KNVB schoolvoetbaltoernooi plaats voor jongens en meisjes in de groepen 5-6 en 7-8, georganiseerd door Eindhoven Sport. Of een kind nu op voetbal zit of niet, dat maakt niet uit. Iedereen kan kennismaken met voetbal als teamsport. Voor veel kinderen is een (eerste) kennismaking met voetbal een mooi begin van een leuke hobby bij een voetbalvereniging! Daarnaast is het voor kinderen van belang dat ze genoeg beweging krijgen. Actief bezig zijn met leeftijdsgenoten is heel belangrijk voor de gezondheid en de sociale ontwikkeling van een kind. Het schoolvoetbaltoernooi is een mooie kans voor alle kinderen om met vriendjes en vriendinnetjes van school een gezellige dag bij een vereniging door te brengen.

Belangrijke informatie
Het toernooi zal georganiseerd worden:
Wanneer:  woensdag 17 april
Tijd:  13.30 – 18.00 uur
Waar:  Sportpark Eindhoven Noord, vv Wodan
Wie:  Groep 5-6 (6:6voetbal)   Groep 7-8 (8:8voetbal)
Kosten €10,- per team

Wil je je graag inschrijven? Stuur voor 31 maart een mail naar c.leferink@eindhoven.nl met
daarin de volgende informatie:
-Naam team
-Naam spelers ( 5/6 maximaal 9 spelers, 7/8 maximaal 11 speler)
-Naam begeleider