Sinterklaas

 

Sinterklaas 

Afgelopen zaterdag zijn Sinterklaas en de Pieten weer aangekomen in Nederland. 

Een aantal ouders hebben de school op Waterrijk en Grasland weer super versierd en de school in een gezellige Sinterklaassfeer gebracht!  

Hartelijk dank voor jullie hulp. Daar zijn we zeer blij mee! 

Op school volgen we dit jaar dezelfde verhaallijn als het Sinterklaasjournaal.  

Wist u dat we op beide locaties een stal hebben waar het paard Ozosnel regelmatig komt, wortels en appels eet en zelfs gepoept heeft? Het leeft erg bij de kinderen. 

Natuurlijk mogen de kinderen dit jaar ook weer een keer hun schoen zetten op school. En als het goed is zal Sinterklaas ook onze school op 5 december een bezoekje brengen. We hopen dat hij dan net als vorig jaar weer met veel pieten komt.  

Zowel op Grasland als op Waterrijk komen de kinderen donderdag 5 december gewoon naar school en gaan ze naar hun eigen lokaal. Na afscheid genomen te hebben van alle ouders gaan de kinderen op Waterrijk naar de trap waar we  Sinterklaas gaan ontvangen. Omdat we daar met zoveel kinderen zijn is het voor de veiligheid niet mogelijk dat ouders hierbij aanwezig kunnen zijn. 

Op Grasland gaan we  Sinterklaas buiten ontvangen. We willen u vriendelijk vragen om niet op het schoolplein te staan maar achter het hek i.v.m. de veiligheid. Om 8.50 uur gaan de kinderen weer naar binnen.  040 muziek is bij het ontvangst aanwezig en speelt sinterklaasliedjes.  

De groepen 5 tot en met 8 hebben surprise lootjes getrokken. Zij hebben een begeleidende brief mee naar huis gekregen. Woensdag 4 december moet de surprise uiterlijk mee naar school worden genomen. 

En vrijdag 6 december is een gewone schooldag maar de kinderen mogen dan een beetje later beginnen. We hebben inloop tussen 8.30 en 9.30 uur. 

Om dit Sinterklaasfeest te kunnen organiseren, zijn er altijd veel ouders nodig.  We zijn ontzettend blij met uw hulp.  Heel veel dank als u diegene bent die al geholpen heeft of nog gaat helpen komende weken. We gaan er met z’n allen weer een heel fijn feest van maken. 

 

De Sinterklaascommissie. 

Delen: